Kapcsolatfelvétel

Schiedel kémény építés

schiedel_kemenyA Schiedel kéményrendszereket a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő kéményrendszerként szoktuk emlegetni. Ezt támasztja alá a piac több évtizedes bizalma is.

Amennyiben Schiedel kéményrendszert szeretnénk beszereltetni, nagyon fontos, hogy csakis szakcéggel végeztessük el a munkát, ugyanis a rendszerre különböző szabványok jellemzőek, amelyek betartása kulcsfontosságú az eredményesség szempontjából.

Schiedel kémény kerámia

Ha tartósságra van szükség, akkor a kerámiára igazán számíthatunk. Ez pedig remek tulajdonsága egy kéménynek. A Schiedel kémények a múlt század közepétől vannak jelen a kéménytechnikában, ennek a tradíciónak köszönhetően akár 30 éves garanciát is kaphatunk egy-egy termékükre.

A Schiedel kémények között megtalálhatók a különböző tüzelésű kályhákhoz gyártott kémények, legyen szó fa-, olaj- vagy gáztüzelésű berendezésről. Vásárolhatók olyan Schiedel kémények is, amelyek bármely tüzelőberendezés esetén alkalmazható.

A Schiedel kémények előnyei

  • Remek természetes huzatot hoz létre, ennek köszönhetően energiatakarékos megoldásnak bizonyul.
  • Füst- és tűzbiztos – nem kell repedéstől tartani extrém hőmérséklet esetén sem.
  • A nedvességgel és a maró savas lecsapódással szemben maximálisan ellenálló – nem szivárog át a kondenzációs folyadék és nem hagy nyomot a falon.
  • Korrózióálló – ellenáll a maró savaknak.
  • Rekordhosszúságú garanciával biztosított élettartam várható – akár 30 év a gyártótól.
  • Minden fűtőanyaghoz és minden technológiához kiválóan alkalmazható.

 

 

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.